ADRES

 

Reinier Claeszenstraat 10

Amsterdam

1056WJ

OPENINGSTIJDEN

 

DI-ZO vanaf 17:00

Keuken sluit om 22:00

ONS AFHAALMENU

Ten gevolge van de Corona crisis zijn we enkel geopend voor afhaal. Wel werken we onveranderd met eerlijke producten, traditionale technieken gecombineerd met pure passie en een innovatieve visie. Dat is waar FAAM voor staat en blijft staan. Bekijk het resultaat op onze kaart.

ONS VERHAAL

Wij heten u van harte welkom bij Faam, één van de best bewaarde geheimen van de Baarsjes. In de Reinier Claeszenstraat, op de hoek met de Maarten Harpertzoon Trompstraat, bevindt zich ons knusse restaurant met Italiaanse keuken.

 

Op de kaart staan naast 12 overheerlijke pizza’s, wisselende antipasti en heerlijke gerechten uit de houtoven zoals melanzane alla parmigiana en lasagne. Onze tiramisu wordt geroemd en is misschien wel de lekkerste in Amsterdam. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij FAAM.

 

Bij ons is de sfeer informeel en hartelijk, de bediening persoonlijk. Naast vier bieren van de tap is er een ruime keuze aan heerlijke wijnen uit verschillende windstreken. Voor de échte liefhebbers herbergt de kelder ook nog wat bijzondere flessen. Zomers is er buiten een heerlijk terras waar je nog net de laatste stralen avondzon meepakt.

Tot snel,

 

Dirk & Flip

RESERVEREN

Vaak worden wij gevraagd of het mogelijk is om bij ons te reserveren. Het antwoord daarop is nee, maar iedereen is natuurlijk meer dan van harte welkom!

FAAM herbergt genoeg tafels en gezellige barplekken voor een acceptabele doorloop. Kom dus gerust binnen ook al ziet het er druk uit. We vinden over het algemeen snel een fijne plek voor jullie.

#restaurantfaam